Ekim 04, 2020

Levante - Real Madrid İddaa Tahmini 04.10.2020

Levante'de Hernani ve Rochina sakat. Real Madrid'te Carvahal ve Odriozola sakat, Hazard, Kross ve Mariano sakat. 

Levante, Sevilla karşısında ezilmeden mücadelesini verdi. İki taraf defansının ilk yarıda birbirine hediye ettiği iki pozisyon dışında net pozisyonlar göremedik. Uzatmalarda verdikleri yan top ve yedikleri kafa golüyle bir puandan oldular. Paco Lopez genelde beklerde ve orta alanda rotasyon yapıyor. Forvette de Roger Marti'yi Real maçına saklayarak son bölümlerde oynatmıştı. 

Real Madrid ise Valladolid karşısında zorlandı. Öne geçtikten sonra rakibin baskısına boyun eğdi ve kalecisiyle maçı kazanmayı başardı. Bugün de Levante'ye fazla sayıda pozisyon şansı verebilirler. Sağ bekte Nacho bekleniyor. Nacho uzun bir süredir oynamadı, sakatlığı vardı. Joker bir oyuncu ve savunmanın her bölgesinde standart bir performans verebiliyor. Ama maç kondisyonunun eksik olması bazı hataları getirebilir. Ön bölgede ise Benzema, Asensio ve Vinicius'u görebiliriz. 

İki taraf adına da pozisyonlu bir maç izleriz. Kaleciler her zamanki gibi golcülerden bir adım önde olabilirler. Levante ilk iki maçının ilk yarılarında yenilmedi. Real Madrid ise oynadığı 3 maçın 3'ünü de ilk yarılarda kazanamadı. Daha çok 2. yarılarda ağırlığını koyabilen ve galibiyet gollerini atabilen bir Real izledik. İlk yarıda Levante yenilmez tarafındayım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder