Ekim 29, 2020

Granada - PAOK İddaa Tahmini 29.10.2020

Granada'da sağ bek Foulquier en önemli eksik. Orta saha Fede Vico ve Gonalons'un, sağ bekler Quini ve Victor Diaz'ın sakatlığı sürüyor. Forvet Soldado da virüs nedeniyle yok. Paok'ta eksik görünmüyor. 

Granada eksikleri nedeniyle dar bir rotasyonla oynuyor. Hücumda ve orta sahada bir iki oyuncu dinlendirebiliyorlar. Bugün sağ bek dışında ideal takımları ile sahada olacaklar. Sağ bekte ise stoperden devşirilen genç Nehuen Perez'i görebiliriz. Foulquier hücumda Granada'nın en büyük kozuydu. Fransız oyuncunun asistleri ile Granada skor konusunda rahatlıyordu.PSV karşısında beklediğim gibi gol buldular, 3 puana da uzandılar. Bugün ise fiziksel anlamda PAOK ile sert bir maça girişebilirler. 

PAOK'a gelirsek Avrupa açısından Granada'ya göre tecrübeli bir kadroları var. Kendi evlerinde berabere kalarak bu maça çıkıyorlar. Daha çok savunmayı öne koyan bir planla sahada olabilirler. 

İki taraf adına da net pozisyonlar göremeyebiliriz. Duran toplar belirleyici olur. PAOK hafta sonu maç yapmadan dinlenmiş bir şekilde bu maça çıkacak. Bu da daha diri kalmalarını sağlayabilir. 1-0, 1-1 skorlarına yakınım. İlk yarı beraberlik seçimini 5/10 deneyebilirsiniz. Kart bahisleri açılması halinde 5.5 üstü kart oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder