Ekim 18, 2020

Villarreal - Valencia İddaa Tahmini 18.10.2020

Villarreal'de sol bek Estupinan ve Moreno ile forvet Gerard sakat. Valencia'da stoper Mangala ve orta saha  Kondogbia sakat. 

Emery, milli aradan önce sisteminde ufak bir değişiklik yapmıştı. 3'lü orta sahaya dönerek hücumdan Chukwueze'yi kesmişti. Önce Alaves'i 3-1 yendiler, Atletico Madrid ile de 0-0 berabere kaldılar bu sistemle. Bugün de aynı sistem devam edecek. İki önemli eksikleri var. Estupinan ve Gerard. Özellikle Gerard'ın yokluğu hücumda bitiricilik ve yaratıcılık kısmında Villarreal'i etkiler. 

Valencia'ya bakarsak 15 günlük arada sakatları düzeldi. Stoper Paulista ve orta saha Soler takıma döndüler. Bugün her ikisinin de ilk 11'de başlaması bekleniyor. Tek önemli eksikleri Kondogbia. Wass'ın orta sahaya geçmesiyle savunma ve hücum arasında dengeyi kurabilmişlerdi. Aynı şekilde Soler'in de katılımı orta alandaki direnci fazlalaştıracaktır. Guedes, Maxi Gomez ve Kang In forvet hattında bekleniyor. 

Gerard olsaydı taraf bahsinde Villarreal'e yakın olabilirdim. Şimdi biraz daha ortada bir derbi geçebilir. İki taraf adına çok net pozisyonlar göremeyebiliriz. 2.5 altı seçimini 6/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder