Ekim 30, 2020

Eibar - Cadiz İddaa Tahmini 30.10.2020

Eibar'da Pedro Leon, Recio ve Cote sakat. Cadiz'de stoper Mauro ve bek Carcelen sakat. 

Eibar deplasmanlarda ekstra puanlar topladı. Ama iç sahada bu oyunun yeterli olmadığını görüyoruz. Evlerindeki son Osasuna maçında ilk 30 dakikada deplasman ekibi 3-0 bile yapabilirdi skoru. Mendilibar genelde içeride çift forveti tercih ediyor. Fakat Sevilla maçı ile birlikte farklı bir sistem de deneyebilir. Takashi, Bryan Gil ve bek Kevin forvet Kike'yi destekliyor. Sevilla'ya karşı tek bir pozisyon buldular ve gol attılar. Maçın genelinde ise topun arkasında kalarak savunma yaptılar. Bugün Cadiz'in savunma yaptığı Eibar'ın ise oyunu açmak zorunda kalacağı bir maç izleyeceğiz. Bu yüzden daha fazla ofansif tercihler yapmalı Mendilibar. 

Cadiz'e gelirsek Villarreal ve Real Madrid sınavlarını yenilmeden geçtiler. Bu maçta da yenileceklerini düşünmüyorum. Sadece şöyle bir sorun yaşayabilirler, büyük maçlara daha iyi konsantre olabilen Cadiz, Eibar'a aynı konsantrasyonu gösteremeyebilir. Bu yüzden çifte şans oranlarını düşük olduğu için riskli gördüm. İki taraftan birinin kazanacağı bir maç görebiliriz. 

Eibar içerideki 4 maçında da ilk pozisyonları hep rakiplere verdi. Ön alanda oyun kurmakta zorlandıkları için kontratağa iyi çıkabilen deplasman ekipleri ceza sahasına gelmekte sorun yaşamadı. Bugün de Negredo, Salvi, Alex ve Lozano ile Cadiz'in ilk bölümlerde tehlikeler yaratacağını düşünüyorum. İlk gol Cadiz bahsi 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder