Ekim 17, 2020

Celta Vigo - Atletico Madrid İddaa Tahmini 17.10.2020

Celta Vigo'da as kalecilerin sakatlığı sürüyor. Sağ bekler Kevin ve Hugo Mallo sakat. Stoper Aidoo virüs nedeniyle yok. Atletico'da stoper Gimenez, sol bek Lodi ve orta saha Saul yok. 

Celta'da sol beklerin yokluğunda B takımdan Sergio Carreira forma giyecek. Oscar Garcia ligin büyük takımları ile oynarken içeride ya da dışarıda 5'li savunmayı tercih etti hep. Geçen sezon kendi sahalarında bu sistemle erken gol yemelerine karşın 1-1 berabere kalmışlardı. Bugün de büyük ihtimalle Emre kesilerek stopere bir fazla oyuncu yerleştirecektir. Orta sahada Tapia ve Beltran, ileride Denis, Aspas ve Nolito'yu izleyeceğiz. 

Atletico'da Thomas Arsenal'e geçti. Arsenal'de Lucas Torreira kiralandı. Lucas gelir gelmez ilk 11'de olacak. Sol bekte Hermoso'yu izleyceğiz. Kenarlarda Angel ve Lemar'ın forma giymesi bekleniyor. Forvette ilk kez Costa ve Suarez birlikte oynayacaklar. 

Celta'da en zayıf taraf sağda Sergio'nun alanı olabilir. Burda da Atletico'da Hermoso ve Lemar ikilisi bu zayıflıktan ne kadar faydalanabilir soru işareti. Büyük ihtimalle Felix ve Vitolo gibi dripling özelliği fazla olan isimlerin oyuna girmesini bekleyebiliriz. 

Son iki maçında hayal kırıklığı yaratan bir Atletico vardı. Huesca karşısında, Villarreal'e göre daha fazla pozisyon ürettiklerini söyleyebilirim. Bugün de durağan bir başlangıç yapabilirler. Celta Vigo da ise hücumda Aspas top taşıyan, oyun kuran ve skor getirmesi gereken isim olarak bekleniyor. Herşeyi bir oyuncunun üzerine yıkamazsınız. Nolito'nun da ceza sahası içinde devreye girmesi gerekiyor. 

İki taraf adına net pozisyonlar izleyemeyebiliriz. Taraf bahsinden uzak durulmalı. 'KG yok' bahsini öne koydum. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder