Ekim 23, 2020

Elche - Valencia İddaa Tahmini 23.10.2020

Elche'de forvet Boye dışında önemli eksik yok. Valencia'da orta saha Kondogbia ve forvet Maxi Gomez sakat. 

Elche'nin belirli maçlarda sürprizlerine şahit olabileceğiz. Özellikle deplasmanlarda savunması sorunlu takımları cezalandırmayı sürdürecekler. İç sahada ise topa hakim olan bir yapıları olmayacak, yine deplasmanda gibi oynamaya devam edecekler. Tete, Pere Milla ve Fidel üçlüsü uyumu yakaladı ve Alaves karşısında birçok pozisyona girdiler. Diğer yandan öne oynamayı seven takımın kalesinde de pozisyonlar verdiğini söylemek gerek. Formda bir kalecileri var fakat defansif olarak da 3'lü savunmanın zaaflarını sürekli yaşıyorlar. 

Valencia'ya gelirsek orta alanı Soler ve Wass ile toparlamalarını beklerdim. Soler'in maç kondisyonu sorunu, Wass'ın da hücuma dönük yapısı hala Valencia'yı defansif anlamda sorunlu kılıyor. Bugün Javi Gracia kenarları biraz daha savunmacı görmek adına solda iki bek Gaya ve Lato'yu birlikte oynatacak. Forvette Guedes ile Manu Vallejo'yu görebiliriz. Gameiro ve Cheryshev'in de 2. yarıda katkısı olacaktır. 

İki tarafın da savunma kısımlarını yeterli görmüyorum. Orta alanların hızlı geçileceği yüksek tempolu bir maç izleriz. İki taraf da berabere kalmayı hiç beceremediği için 3. golü de görebileceğimizi düşünüyorum. 6/10 2.5 üstü oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder