Ekim 24, 2020

Atletico Madrid - Real Betis İddaa Tahmini 24.10.2020

Atletico Madrid'te Saul ve Diego Costa sakat. Real Betis'te Emerson, Guardado, Camarasa, Juanmi sakat. Stoper Sidnei ve sağ kanat Aitor kadro dışında. 

Real Betis henüz bir denge tutturamadı. Ya dipteler ya da çok iyiler. Sociedad karşısında dipte bir performans sergilediler. Pellegrini o maçta savunmada görev yapan iki oyuncuya neşteri kesti. Sidnei ve Aitor bugün yok. Bartra ve Mandi tandemi, sağ ve solda Barcelona altyapılı oyuncularla tamamlanacak. Martin Montoya ve Miranda'yı beklerde izleyebiliriz. Orta sahaya ise Carvalho dönerken, Canales öne geçecek. 

Atletico, Bayern sınavından beklediğim gibi geçti. Hücumda ise biraz daha zorlayıcı olmalarını beklerdim, onu da başaramadılar. Ortada Lucas ve Koke, kenarlarda Lemar ve Correa ile başlamaları bekleniyor. Suarez ve Felix takımın geri kalanına göre daha iyi olsalar da kenar oyuncularının performansı çok düşük. Ne Lemar ne de Correa formda değil. Keza beklerden de istenilen destek gelmeyince Felix ve Suarez'in topla buluşma ve üretkenlik şansları çok azalıyor. Atletico adına 2. yarıda Carrasco, Vitolo, Llorente'nin oyuna girmesiyle biraz hareketlilik görebiliriz. İki taraf adına da kaleciler öne çıkabilir. Oblak ve Bravo maçı dengede götürmeyi başaracaktır. 0-0, 1-0 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder