Ekim 20, 2020

Barcelona - Frencvaros İddaa Tahmini 20.10.2020

Barcelona'da Stegen ve Alba dışında eksik yok. Macar ekibinde önemli bir eksik görünmüyor. 

Barcelona El Clasico öncesi bir iki oyuncuyu dinlendirebilir. Sergio Busquets yerine Pjanic'i görebiliriz. Sol bekte Junior Firpo, sağda da Dest görev yapabilir. Lenglet yerine de Araujo bekleniyor. Eğer savunmada ilk kez birlikte oynayacak bu 3 isim aynı anda forma giyerse Frencvaros'un gol atma ihtimali yüksek olur. 1.95 oranlardan Kg var bahsi değerlidir. Fakat Koeman savunmayı bozmadan sadece Sergio - Pjanic değişimiyle maça başlarsa Francvaros gol atar bahsinde ihtimal düşer. 

Rebrov'un ekibi uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi'nden uzak. Rebrov ise Dynamo Kiev dönemlerinde bu ligde yeteri kadar tecrübe edindi. Barcelona'yı zorlayan bir görüntü çizeceklerini düşünüyorum. 

Barcelona tarafına gelirsek Messi'nin ŞL maçlarında ağırlığını koyduğunu biliyoruz. Tempolu bir başlangıç yaparlar. İlk bölümlerde skor bulmalarını bekliyorum. İlk yarı Barcelona bahsini düşünmüştüm. Oranlar yeterli seviyede değil. İlk yarı 1.5 üstü seçimine daha yakın olduğumu söyleyebilirim. 7/10. 3-0, 3-1 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder