Ekim 01, 2020

Celta Vigo - Barcelona İddaa Tahmini 01.10.2020

Celta Vigo'da as iki kalecinin sakatlığı sürüyor. Barcelona'da Ter Stegen ve Umtuti sakat. 

Celta Vigo, Barcelona maçlarına ayrı konsantre olabilen bir takımdır. Kötü oynadıkları zamanlarda bile Barcelona karşısında bambaşka bir havaya büründüklerini izledim. Teknik direktör Oscar Garcia son 2 maçtır ilk 11'ini bozmadı. Bugün de Nolito, Emre, Aspas ve Denis Suarez dörtlüsünü ileride görebiliriz. Orta sahada ise Tapia ve Beltran'ı izleyeceğiz. Bu 11'in gayet özgüvenli ve cesur olduğunu söyleyebilirim. 

Diğer yandan Barcelona iç sahada beklediğim gibi kolay kazandı. Biraz da Villarreal'in oyun tarzı ve orta sahasının kırılganlığı buna müsade etti. Celta daha diri ve hücumda Barcelona'yı zorlayan bir görüntü verecektir. İki tarafın da orta sahasının fazla hücumcu olması açık bir futbolu getirir. Özellikle Coutinho, Ansu ve Messi üçlüsünün savunma anlamında biraz savruk kalması Celta'nın kolay çıkmasını sağlayabilir. 

Taraf bahsindense gollere yönelmek mantıklı. KG var seçimini 7/10 öne koyarım. Yukarıda belirttiğim 11'lere göre ilk yarı 1.5 üstü seçimini de değerli gördüğümü söyleyemeliyim. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder