Ekim 03, 2020

Real Sociedad - Getafe İddaa Tahmini 03.10.2020

 Real Sociedad'ta Januzaj, Zubeldia ve Zaldua kadroda yok. Getafe'de önemli bir eksik yok. 

Real Sociedad hafta içinin hayal kırıklığı yaratan takımı oldu. Valencia karşısında ilk 45 dakikayı boşa harcarlarken, 2. yarıda baskıyı kurduklarında ise beraberlik sayısı için zamanları yetmedi. Yedikleri kontratak golünün aynısını Elche maçı 1-0 giderken de kalelerinde görebilirdiler. O gün Nino'nun pasını Elche hücumcusu gole çevirememişti. Salı günü oynanan mücadelede ise Valencia takımında, Gaya'nın pasını Maxi Gomez başarıyla gole çevirdi. Tandemde tecrübeli bir stopere ihtiyaçları olduğunu daha önce de söylemiştim. Aynı şekilde Zaldua'nın yokluğunda sağda izlediğimiz Gorosabel öne fazla çıkan ama geriye dönüşleri problemli bir oyuncu olunca iki maç üst üste aynı kontra pozisyonunu rakiplere verdiler ve 2.'sinde golü yediler. Büyük ihtimalle bugün de her iki kanattan fazla pozisyon vereceklerdir. 

Getafe'ye gelirsek hafta içi erken goller bulup rahat bir galibiyet aldılar. Cucho'nun takıma adaptasyonu ve ön alandaki oyuncularla uyumu açısından önemli bir maçtı. Cucho bugün yedek olabilir. Mata ve Angel'li bir forvet hattı bekleniyor. 

Getafe bugün de skor bulabilir. 8/10 Getafe gol atar bahsini öne koyarım. Erken tahmin olarak KG var seçimini düşünmüştüm. Real Sociedad'ın üst üste 2 maçı skor bulmadan kapaması zor bana göre. Diğer yandan moral ivmesinin Getafe lehine olduğunu düşünüyorum. Seyircisiz maçların evlerinde yüksek taraftar gücüyle oynayan takımları etkilediği de bir gerçek. Bu anlamda 1-2 skoruyla Getafe kazanır seçimine yakınım. Getafe kazanır bahsi de 5/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder