Ekim 25, 2020

Valladolid - Alaves İddaa Tahmini 25.10.2020

Valladolid'te önemli bir eksik yok. Alaves'te orta saha Pere Pons sakatlandı. 

İki taraf sahada doğru şeyleri yapsa da aldıkları skorlarla sıkıntıdan çıkamıyorlar. Hem Valladolid, hem de Alaves hücumda çoğalabilen ve pozisyon üretebilen takımlar. Alaves'in sıkıntısı forvetlerine daha fazla derin top atabilecek teknik bir oyuncu ihtiyacıydı. Jota Peleterio ile bu sıkıntıyı çözecek gibiler. Elche karşısında Jota ilk maçı olmasına rağmen fena gözükmedi. Bu kapışmada da Joselu ve Lucas'a daha fazla pozisyon hazırlayacaktır. 

Valladolid'te ise kaptan Ruben Alcaraz'ın dönmesi, sol açıkta Toni Villa'nın formu önemli detaylar. Forvetlerden henüz istenilen verim alınamıyor ve savunmada da El Yamiq ve Bruno uyumlu değiller. Bugün Bruno yerine Joaquin tercih edilebilir. 

Her iki tarafın da galibiyete ihtiyacı var. Valladolid biraz daha fazla maçı isteyecektir. Bu da arkada savunma arasına atılan toplarla pozisyon vermelerine neden olur. Diğer yandan Orellana iç sahada sazı eline alarak maçı kazandırmak zorunda. Pozisyonlar ve yüksek tempolu bir maç izleriz. 1.5 üstü bahsini 6/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder