Ekim 25, 2020

Real Sociedad - Huesca İddaa Tahmini 25.10.2020

Real Sociedad'ta kadro açıklanmadı. Orta saha Zubeldia, sağ açık Januzaj, sol açık Barrenetxea, sağ bek Zaldua'nın kadroda olması beklenmiyor. Huesca'da orta saha Mikel Rico virüs nedeniyle yok. Okazaki ve sağ bek Pedro Lopez sakat. 

Sociedad zorlu bir Rijeka deplasmanından döndü. Çok pozisyonlu geçen yüksek tempolu bir maç oynadılar. Ev sahibi de net pozisyonlara girerek Real Sociedad'ı zorladı. Gol için son dakikalara kadar tempo yapmak zorunda kaldılar. Perşembe yeniden Avrupa Ligi maçına çıkacakları için ister istemez bazı isimler dinlenecektir. David Silva solda Monreal takımın en yaşlı oyuncuları ve yedekte olabilirler. Forvetler Willian Jose ve Isak'ı da kulübede görebiliriz. Portu ve Oyarzabal, forvet arkasında Roberto Lopez forvette Jon Bautista'yı izleyebiliriz. 

Huesca tarafına bakarsak Michel yenilmeyen bir takım yarattı ama bir yerden sonra beraberlik zincirlerini de kırmak zorundalar. Her takımın galibiyete ihtiyacı var. 

Huesca deplasmanlarda rakibin oyuna ağırlığını koymasına pek izin vermiyor. Sociedad da aslarının 2. yarıda oyuna girmesini bekleyebilir. Taraf bahsinde ne kadar Sociedad ağır bassa da Huesca'nın savunma yapısını ve deplasman beraberliklerini sevdiğim için onlara karşı gelmem. Alternatif olarak 9.5 üstü korner seçimi ideal oranıyla denenebilir. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder