Ekim 27, 2020

Atletico Madrid - Salzburg İddaa Tahmini 27.10.2020

Atletico'da Saul, Diego Costa ve Carrasco sakat. İyi haber stoper Gimenez iyileşti. Salzburg'ta Bernede dışında eksik yok. 

Atletico açısından Suarez'in durumu net değil, kadroda ama yedekte başlayabilir. Orta sahada yine Herrera ve Saul ikilisi, forvette ise Llorente ve Vitolo ile kenarlarda Correa ve Felix'i görebiliriz. Gimenez'in dönüşü önemli. Simeone zorda kaldığında Gimenez'i orta sahada da değerlendirebiliyor. Fakat sezon başından beri sakat olduğu için bugün ilk 11 başlamasını riskli görüyorum. Gimenez ve Savic ikilisi sağlam stoperler olsa da ağır oldukları bir gerçek. Orta sahadan yeterli kademeli defans hamleleri gelmeyince bu ikilinin ağır kaldığını görebiliyoruz. Keza Trippier ve Lodi'nin de savunma konusunda yeterli olduklarını düşünmüyorum. Atletico sezon başından beri geçen sezonlara göre daha fazla pozisyon veriyor. Betis, Villarreal ve Celta gol bulmayı başaramadı ama net pozisyonlara girdiler. Bayern maçını bir kenara koyuyorum çünkü Bayern standartlar üstü bir takım oldu. 

Salzburg tarafına bakarsak çok genç oyunculardan kurulu bir takımları var. Ama bu gençlere sürekli şans verdikleri için oynayarak tecrübe edenmeye erken yaşta başlıyorlar. Gençlerin hırsı ve konsantrasyonu yüksek olur. Keza tempo olarak da Atletico'nun üzerine çıkabilirler. Büyük ihtimalle bitirici vuruşlarda zorlanacaklardır. Ama üretken olmayı başaracakları için maçın son bölümlerine kadar o golü ararlar. 

Normalde Atletico maçlarında bu bahsi düşünmem, bugün de stake'im yüksek değil. KG var seçimini öne koydum. 6/10

İki taraf adına 2-1 skoru oynanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder