Ekim 18, 2020

Eibar - Osasuna İddaa Tahmini 18.10.2020

Eibar'da orta saha Recio ve Edu Exposito sakat. Orta saha Diop cezalı. Sol bek Cote'nin uzun süreli sakatlığı sürüyor. Osasuna'da orta saha Brasanac, Torro, forvet Avila ve Brandon ve orta saha/sağ kanat oyuncusu Roberto Torres sakat. Yeni transferleri forvet Budimir virüs nedeniyle yok. 

Eibar'ın orta alanda ciddi kayıpları var. Bugün için daha önce forma giymeyen genç oyuncular Atianze ya da Olabe'yi orta alanda görebiliriz. Yanlarında yeri garanti olan Sergio Alvarez forma giyecek. Eibar milli aradan önce Kevin ve Muto takviyesi yapmıştı. Özellikle sol bekte Kevin'in varlığı Mendilibar'ın sistemi adına olumlu. Kevin isabetli ortalar yapabilen ve hücumcu bir bektir. Milli arada Bryan Gil'i da takıma kattılar. Sevilla patentli Gil kanat forvet özellikli bir oyuncu. Henüz bir istikrar yakalayamasa da Eibar'da fazla şans bulacaktır. Eibar bugün hücumda alternatifli ama orta sahada çok zayıf kalacaktır. 

Osasuna tarafına bakarsak forvete Calleri'nin ardından Mallorca'dan tanıdığımız Budimir'i de transfer ettiler. Calleri ilk maçında göz doldurdu ve galibiyette pay sahibiydi. Calleri'yi beğenmediğimi o gün de belirtmiştim. Ama Osasuna, Calleri'yi fazlasıyla besledi, O da karşılığını verdi. Bugün de Gallego ve Calleri'ye savunma arasına yüksek toplar atan bir Osasuna izleriz. Kenarlardan Jony ve Ruben Garcia da ceza sahasında fazlasıyla topla oynama şansı yakalar. 

İlk yarıdan tempolu ve pozisyonlu bir maç izleriz. İlk yarı 0.5 gol bahsini değerli görüyorum. 7/10. Maç sonu için iki tarafa da gidip gelebilir müsabaka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder