Ekim 04, 2020

Barcelona - Sevilla İddaa Tahmini 04.10.2020

Barcelona'da stoper Lenglet cezalı. Umtuti ve Stegen sakat. Sevilla'da önemli bir eksik yok. 

Sevilla,  Levante 11'inden 3 değişiklikle sahada olabilir. Sol bekte Acuna, sağda Suso ve forvette El Nesyri ilk 11'de bekleniyor. Lopetegui'nin artık oturmuş bir kadrosu var. Ufak değişikliklerle takımını diri tutmaya çalışıyor. 

Barcelona tarafına bakarsak 2 maçta üretkenlik adına iyi bir oyun vardı sahada. Vigo karşısında 10 kişi kalınca son bölümlerde net pozisyonlar bir iki tane verdiler. Fakat 50. dakikada 2-0'ı bulmalarına rağmen, son bölümlerde dahi dikine oynayan ve kalede gol arayan iştahlı bir takım vardı. 

Erken tahmin olarak Sevilla yenilmez bahsini öne çıkarmıştım. Perşembe maçlarını izlemeden fikir yürütmek zorunda kaldığım bir tahmindi. Sevilla'nın yine de zorlayıcı bir oyun oynayacağını düşünüyorum. Barcelona'nın skor iştahı ve üretkenliği biraz daha ağır basabilir. Dikine oynayan ve topun yönünü hızlı değiştirebilen Katalanlar ise bir fazla atarak kazanabilirler. İlk yarıdan 2 gol izleyebiliriz. 2-1, 3-1, skorlarına yakınım. İlk yarı 1.5 üstü bahsini değerli görüyorum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder