Kasım 22, 2020

Alaves - Valencia İddaa Tahmini 22.11.2020

Alaves'te sağ kanat Edgar cezalı. Orta saha Pere Pons'un sakatlığı sürüyor. Valencia'da kaleci Cillessen sakat. Stoper Diakhaby ve forvet Maxi Gomez yok. 

Valencia tüm imkansızlıklara rağmen hücumda kaliteli bir kadro olmanın avantajını kullanıyor. Villarreal, Sociedad ve Real Madrid gibi üst sıra takımlarına karşı iyi konsantre olabildiğini de gösterdi. Bugün ise Alaves karşısında o yüksek konsantrasyonu onlardan beklemeyelim. Ayrıca milli maçlara giden Yunus, Cheryshev, Gaya, Guillamon, Correia, Wass gibi ilk 11'de olacak isimlerde milli takımlarında ilk 11'lerde yer alarak 80-90 dakika görev yaptılar. Bu oyuncuların da yorgunluğu hesaba katılmalı. 

Alaves Pablo Machin'in sistemine biraz daha alıştı. Aslında Machin'in sistemi forvetlerini parlatan bir sistemdir. Çift forvet ne kadar hareketli ve efektif olursa 3-5-2'nin de sürdürülebilirliliği fazla oluyor. Jota'nın gelişiyle orta alandan daha iyi paslar alabiliyor forvetler. Lucas'ın skor katkısı başladı. Joselu henüz devreye giremedi ama pozisyonlara girdiğini söyleyebilirim. 

İki tarafın da savunma zaafları pozisyonları getirir. Valencia'da yorgunluk 2. yarıda göze çarpacaktır. İlk yarıdan en az bir gol bekliyorum. Taraf bahsine dokunmam. İlk yarı 0.5 üstü değerli bahis olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder