Kasım 30, 2020

Real Betis - Eibar İddaa Tahmini 30.11.2020

Real Betis'te kaleci Bravo, stoper Mandi ve oyun kurucu Canales önemli eksikler. Eibar'da stoper Oliveira sakat. Forvet Kike cezalı. 

Eibar geçen hafta Getafe karşısında sezonun en iyi oyununu oynadı. 0-0 bitmesine karşın kazandıkları maçlardan daha fazla pozisyona girdiler. Bryan Gil hücumda tek başına asist kralı olabileceği bir maç çıkardı. Ancak forvette Muto ve Kike ona ayak uyduramadılar. Kike takımın en golcü ismi ve cezalı durumda. Aynı şekilde Oliveira da çoğu zaman kritik müdahaleleri ile Eibar'ı ipten alan oyuncu oluyordu. Eibar deplasmanlarda hep skor bulmayı başardı. Bugün de Kike'nin yokluğuna rağmen duran toptan golü bulabilir. 

Betis de Fekir iyileşti 11'de bekleniyor. Aynı şekilde Guardado'yu da orta sahada görebiliriz. Yaratıcılık anlamında daha iyi bir Betis sahada olur. Ancak eksiklerine rağmen Eibar'ı yükselişini de görüyorum. Erken tahminim TGS 2-3 seçimiydi. Taraf bahsine dokunmayı uygun görmüyorum. Günü boş geçmek istemeyenler için 2-3 gol denenebilir. Yüksek güvenli bir seçim değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder