Kasım 29, 2020

Celta - Granada İddaa Tahmini 29.11.2020

Celta Vigo'da bekler Junca ve Kevin ile Emre Mor kaleci Sergio Alvarez sakat. Granada'da orta saha Montoro, kenar oyuncuları Fede ve Kenedy kadroda yok. 

Celta Vigo yeni teknik direktörü ile ilk maçında Sevilla'ya 4-2 yenildi. Ama 2-2 giden maçta Sevilla'nın galibiyet golleri 85'ten sonra geldi. Bence iyi bir başlangıç yaptılar. Nolito uzun bir zamandan sonra skor buldu. Santa Mina, Aspas ve Nolito'nun istekli bir oyunu vardı. Aynı şekilde Denis Suarez de forvet arkasında görev aldı ve oyun kurma anlamında bu üçlüyü yönlendirdi. Çok ofansif bir takımla sahadaydılar. Sevilla deplasmanına bu takımla çıkabildiklerine göre Granada karşısında da aynı 11'i bence sahada göreceğiz. Celta'nın acilen puanlara ihtiyacı var ve hücum kadrosuna da güvenmek zorunda. 

Granada tarafına gelirsek Perşembe iç sahada yaptıkları Omonia maçından sonra bu kapışmaya çıkıyorlar. Granada sezonu erken açtı ve lige de formda girdi. Hem ligi hem de Avrupa maçlarını iyi idare ettiler. Endülüs ekibinin kötü oynadığı maçlarda dahi bir şekilde skor ürettiğine hep şahit oldum. Baskı kuran ve topa hakim olan bir takım değiller. Ama ön alanda efektif oynamayı ve duran topları değerlendirmeyi iyi biliyorlar. 

İki takımın da skora gideceği bir maç görebiliriz. Celta'nın ofansif oyununa Granada da ayak uydurabilir. İlk yarı için en az bir gol bekliyorum. İlk yarı 0.5 üstü bahsi 7/10 oynanabilir. Gol var bahsini de şimdilik 1.90 oranıyla 8/10 denemelisiniz. 2-1, 3-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder