Kasım 01, 2020

Real Betis - Elche İddaa Tahmini 01.11.2020

Real Betis'te Sidnei, Guardado, Camarasa ve Juanmi sakat. Sağ bek Montoya cezalı. Elche'de forvet Carillo ile sağ ve sol açık oynayabilen Tete Morente yok. 

Elche son 2 haftada hakkıyla 2 galibiyet aldı. Alaves ve Valencia gibi henüz kadroları oturmamış iki ekiple oynamaları elbette avantajdı. Yine de bu maçlarda 2 golü bulmaları ve daha fazla atabilecek pozisyonlara girmeleri önemliydi. Üstelik merkez santrafor kullanmadan bunu başardılar. 3'lü sistemlerinde kenarda oynayan iki bek Fidel ve Josan'ı çok iyi kullanan bir Elche izliyoruz. Bugün de merkez santrafor kullanmadan yine kanat oyuncusu Pere Milla'nın ileride görev yapacağı bir Elche göreceğiz. Fakat kaleye hızlı ve dikine giden takım ceza sahasında çoğalmakta zorlanmıyor. 

Betis tarafına gelirsek iyi haber sağ bek Emerson dönüyor. Bir diğer iyi haber de sanırım Pellegrini Fekir'i biraz kenarda oturtacak. Fekir'e bu kadar tahammül etmesi bile Pellegrini'nin sabrını geliştirdiğini gösteriyor. Fekir'e verilen şans Lainez'e verilse Betis birkaç puan daha fazla alabilirdi şimdiye kadar. Zorlu bir fikstürden geçtiler bu maçı hedef alarak çıkış yakalamak isteyeceklerdir. Fakat oranların gösterdiği kadar kolay bir maç değil, taraf bahsine girmem. KG var bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder