Kasım 03, 2020

Lokomotiv Moskova - Atletico Madrid İddaa Tahmini 03.11.2020

Lokomotiv Moskova'da önemli bir eksik yok. Atletico'da Saul iyileşti kadroda. Costa ve Carrasco dışında önemli bir eksik yok. 

Lokomotiv Moskova hem Bayern hem de Salzburg karşısında kolay lokma olmadığını gösterdi. Sadece savunma yapmayan, teknik orta saha oyuncuları ve Ze Luis ile Smolov gibi iki tecrübeli forvetiyle Moskova'yı dirençli bir takım olarak görebiliriz. 2 maç sonunda 1 puanda kaldılar, bugünkü rakipleri 3 puanda. Kendi sahalarında mutlaka golü ve puanı kovalayacaklardır. 

Atletico hafta sonu Luis Suarez'i dinlendirebildi sadece. Suarez ve Felix, Llorente ve Lemar ile desteklenecek. Orta alanda ise Koke ile Lucas bekleniyor. Atletico'nun özellikle orta alanda yorulduğunu düşünüyorum. 3 oyuncu rotasyonu ile oynamak zorunda kaldılar. Saul'un iyileşmesi iyi haber fakat 25-30 dakikayı çıkarabilecektir ilk başta. Ayrıca Lodi ve Trippier'in de savunma yönlerini başarılı bulmuyorum. İkisi de ters kademelerde zorlanıyor. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım. Lokomotiv Moskova 2 fark yemez bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder