Kasım 26, 2020

Maccabi Hafia - Villarreal İddaa Tahmini 26.11.2020

Maccabi'de eksik gözükmüyor. Villarreal'de orta saha Moi Gomez, stoper Pau Torres, forvet Paco kadroda yok. 

Villarreal geniş kadrosunun hakkını Avrupa Ligi maçlarında verdi. Orta sahada Coquelin, Trigueros ve Baena ile forvette Kubo, Bacca ve Chukwueze üçlüsünü sahada görebiliriz. Beklerde Estupinan ve Pena ile hücumcu bir takım sahada olacak. Tandem ise Foyth ve Funes Mori'den kurulacak. Tek zayıf noktaları defansın göbeği diyebilirim. Oyun sıkıştığında da Emery her zaman etkili hamleleri ile maçları çevirmeyi başardı. Berabere giden Sivasspor maçını Paco hamlesi ile çözerken, Karabağ deplasmanında da yine Paco ile beraber genç oyuncu Yeremy Pino ve Baena hamleleri son dakikalarda galibiyeti getirmişti. 

Bugün de belli bir süre Maccabi oyunu dengede götürebilir. İsrail ekibi 6 puanda, bugün yenilse dahi Sivasspor'u kendi sahasında ağırlayıp Karabağ deplasmanına gidecek. Gruptan çıkmak adına takımımız Sivas'a göre bir adım öndeler. Deplasmana defansif bir takımla çıkan Maccabi kendi sahasında çift forvetle sahada olabilir. 

Villarreal bugün kazanırsa grubu lider bitirmeyi garantiler. Emery 2. yarıdaki hamlelerini de buna göre yapacaktır. Villarreal 1.5 üstü gol atar ilk tercihim olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder