Kasım 28, 2020

Valencia - Atletico Madrid İddaa Tahmini 28.11.2020

Valencia'da Gaya, Diakhaby ve Cheryshev sakat. Atletico Madrid'te Herrera, Diego Costa sakat. Lucas ve Luis Suarez'in karantinası sürüyor. 

Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde puan kaybı pek yaşamıyor. Kadro olarak eksikleri var özellikle merkez forvet noktasında bir santrafora ihtiyaç duyabilirler bugün. Valencia'dan aldıkları Kondogbia orta sahada bekleniyor. Llorente, Felix ve Lemar ile bir hücum üçlüsü izleyebiliriz. 

Valencia tüm kadro yetersizliklerine rağmen iyi bir teknik direktör ile çalışmanın ödülünü alıyor. Javi Gracia elindeki oyuncuları iyi tanıyor ve kapasiteleri ölçüsünde onları doğru zamanlarda kullanıyor. Dönem dönem Guedes'i dönem dönem Yunus'u ya da Kang In'i kenara çekti ve performanslarını yükseltti. Kaliteli maçlara iyi konsantre olan bir takımları var. Orta saha ve defansta zayıflar ama ön bölgede onları hafife almamak gerekiyor. 

Bugün Atletico'nun ilk golü bulabileceği, Valencia'nın ise geriden geleceği bir maç izleriz. Karşılıklı golleri 7/10 öne koyarım. 1-1 ya da 2-2 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder