Kasım 01, 2020

Granada - Levante İddaa Tahmini 01.11.2020

Granada'da sağ bekler Foulquier, Quini ve Victor Diaz ile forvet Soldado yok. Levante'de forvet Morales iyileşti ama ilk 11'de olmayabilir. Önemli bir eksikleri yok. 

Granada Avrupa Ligi ile birlikte ligi de götürmeyi başarıyor. Ligde şu ana kadar düşüş yaşamadılar. Fazla rotasyon yapamıyorlar. Hücumda Soldado'suz da idare ettiler. Diego Martinez daha çok orta alanda oyuncu dinlendiriyor. Montoro, Gonalons, Yan Eteki, Luis Milla ve Yangel 5'lisinden 3'ünü kullanıp, 2'sini dinlendirebiliyor. Sağ bekte hala problemleri var. PAOK karşısında sağ ön oyuncusu Puertas'ı orada oynattılar. Puertas yine bek oynamaya devam edecek gibi gözüküyor. 

Levante deplasmanlarda iyi bir takım değil. Paco genel anlamda defansif özellikli oyuncularla oynamayı tercih ediyor. Bugün Rochina ve Bardhi ikilisini sahada göreceğiz. Forvette defansif orta saha Melero ve Roger Marti bekleniyor. 

İki tarafın da duran topları bekleyeceği bir maç olabilir. 1-1 skoruna yakınım. Beraberlik ya da 2.5 altı arasında bir seçim yapılmalı. İlk tercihim 2.5 altı 6/10 olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder