Kasım 29, 2020

Real Sociedad - Villarreal İddaa Tahmini 29.11.2020

İki takım da kadrolarını henüz açıklamadı. Real Sociedad'ta Guridi sakat. David Silva büyük ihtimalle olmayacak. Villarreal'de ise forvet Paco'nun sakatlığı sürüyor. 

İki ekip de hafta içi Avrupa Ligi'nde deplasmandaydı. Sociedad, Villarreal'e göre daha zorlu bir grupta mücadele ediyor. Bu yüzden teknik direktör Imanol, Avrupa maçlarında tüm aslarını sahaya sürüyor. Alkmaar karşısında sahada olan takımdan Isak-Willian Jose ve orta saha Zubimendi-Guevara değişikliği görebiliriz. 

Villarreal ise Sociedad'ın aksine yedek kadrosuna Avrupa maçlarında şans veriyor. Parejo, Iborra ve Gerard gibi as oyuncular perşembe maçında son 25 dakikada görev aldılar. Bacca ve Trigueros ise 60 dakika forma giydi. Villarreal'in defans dörtlüsü ve kalecisi ise tamamen dinlendi. 

Villarreal'in orta saha ve hücumda daha diri kalabileceğini düşünüyorum. Genel anlamda iki takım da ligde üst sıraları zorlayacaklar. Bu yüzden çekişmeli bir maç izleyeceğiz. David Silva yetişemezse Sociedad oyun kurma anlamında zorlanabilir. Villarreal orta sahasıyla ağır basacaktır. Villarreal yenilmez bahsi 7/10 oynanabilir. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder