Kasım 22, 2020

Cadiz - Real Sociedad İddaa Tahmini 22.11.2020

Cadiz'de stoper Cala, orta sahalar Jose Mari ve Agusto, forvetler Negredo ile Lozano sakat. Sociedad'ta stoper Le Nomand cezalı. Stoper Sagnan ve sağ bek Gorosabel sakat. 

Sociedad'ın as stoperi Le Nomand ve yedeği Sagnan yok. Kadroda bir 4. stoperleri yok. Fakat orta saha Zubimendi ve Monreal stoper pozisyonunda oynayabilen oyuncular. Bugün Zubeldia'yı o bölgede göreceğiz. Geçen sezon birçok maçta Llorente ile birlikte görev almıştı. Sıkıntlı bir maç olmayacaktır Sociedad adına. Sociedad'ın milli oyuncuları Merino ve Oyarzabal son İspanya-Almanya maçında 11'de yoklardı. Merino süre almadı. Oyarzabal 15 dakika oynadı. Genç millisi orta saha Zubimendi ise hiç süre almadı. Keza İsveç millisi Isak da son 5 dakika oyuna girmişti Fransa-İsveç milli maçında. Sociedad'ın bu kapışmada milli maç yorgunu oyuncusu olmayacak diyebiliriz. 

Cadiz'e gelirsek milli aradan önceki maçlarında dağılan bir görüntü çizdiler. Normal Cadiz performansının dışında bir maçtı. Bu maç öncesi 4 as oyuncuları ilk 11'de yok. Uzun bir süredir Negredo ve Lozano ikilisini izledik forvette. Bugün ikisi birden yok. Stoperde Cala takımın en önemli isimlerinden biri bana göre. Tüm atak başlangıçlarında savunmadan attığı uzun toplarda Cadiz'in oyun planında yer tutuyordu. Keza orta sahada bi süredir Jose Mari'siz oynuyorlar. Jose Mari'nin yokluğunu kapatmayı başarıyorlar. Fakat stoperde Cala yokken Mauro ve Fali ikilisini göreceğiz ki Mauro'dan evlerindeki ilk iki maçta 5 gol yiyince vazgeçmişti teknik direktör Cervera. Mauro ağır ve savunma derinliğini pek başaramayan bir stoper. Büyük ihtimalle bugün Sociedad savunma arasına attığı toplarla kaleciyle karşı karşıya pozisyonlara girecektir. 

Sociedad birden fazla gol bulabilir bu da kazanmaları için yetecektir. Sociedad kazanır 8/10 tek bahsim olur. 0-3, 0-2 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder