Kasım 21, 2020

Villarreal - Real Madrid İddaa Tahmini 21.11.2020

Villarreal'de forvet Paco'nun durumu net değil, onun dışında eksik yok. Real Madrid'te Casemiro, Ramos, Valverde, Benzema, Jovic, Eder Militao ve Odriozola sakat. 

Ramos, Casemiro ve Benzema Real Madrid'in kilit oyuncuları. Bu oyuncular olmadan Real Madrid lehine bir bahis almam. Real için iyi haber Hazard karantinadan çıktı. Odegaard düzeldi. Forvette Mariano bekleniyor. Hazard, Asensio, Ödegaard üçlüsü hücumda olacak, Modric ve Kross ile orta saha kapatılacak. Sakatlıktan yeni çıkan Nacho ve sakatlığı olan Varane ile tandem oluşturuluyor. Mendy ve Lucas beklerde. 

Villarreal'de Paco yerine Bacca bekleniyor. Emery'nin takımı aradan önce formda bir dönemden geçiyordu. Gerard'ın iyileşerek hücumdaki yerini alması gol bölgesinde Villarreal'i rahatlattı. Bugün bir gol atmalarını bekliyorum. 2. golü bulmaları ise Real Madrid'in stoperde uyumsuzluğu ve Lucas'ın savunma kısmındaki zaafları nedeniyle zor olmayacaktır. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. Villarreal 1.5 üstü gol atar bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder