Kasım 28, 2020

Huesca - Sevilla İddaa Tahmini 28.11.2020

Huesca'da önemli bir eksik yok. Sevilla'da kaleci Bono, sol bekler Escudero ile Acuna, orta saha Suso ve yedek forvet Carlos sakat. 

Sevilla'da sol bek ve sol açıkta Rekik ile İdrissi gibi kadroya yeni giren oyuncuları izleyeceğiz. Orta alanda Jordan, Rakitic ve Fernando ile ideal üçlü bekleniyor. Forvette Ocampos ile El Nesyri olacak. İdrissi ilk geldiği Ekim döneminde sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Milli aradan sonra Vigo maçında son 10 dakika, Krasnodar sonavında son 18 dakika görev yaptı. Bu iki maçta aldığı kısa sürelerde parlamayı başardı. Rusya'daki maçta galibiyet golü onun ayağından da gelebilirdi, bir pozisyonda gole çok yaklaşmıştı. Hücumda etkili bir isim olduğunu söyleyebilirim. 

Huesca hala galibiyetsiz. Oynadıkları futbol da 3 puana yaklaşan bir futbol olmadı hiç. Sanırım bu sezon beraberliklerle rekor kıracaklar. Sevilla lige dönüşlerinde güven vermiyor genelde. İlk golü bulsalar da devamını getiremeyebiliyorlar. Sevilla açısından ilk golü atar bahsinden başka bu maça dokunmayı düşünmüyorum. Deplasman ilk golü atar 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder