Kasım 27, 2020

Valladolid - Levante İddaa Tahmini 27.11.2020

Valladolid'te önemli bir eksik yok. Levante'de Bardhi ve kaleci Aitor sakat. 

Valladolid milli aradan önce kazandı. Dönüşte de Granada'yı deplasmanda yenmeyi başardılar. İki maçta atılan 5 gol de önemliydi. Valladolid için Orellana'nın da katılımıyla hücumda başarılı olacaklarının altını çiziyordum. Bitiricilikte sorun yaşayarak yine lige başlamışlardı. İç sahada iyi oynarak verdikleri Eibar, Sociedad ve Celta gibi maçlar olmuştu. Son 2 maçta forvetleri Marcos Andre'nin golleriyle 2. golleri atıp maçları kazanmayı başardılar. Andre'nin forma girdiğini ve takıma alıştığını söyleyebilirim. 

Levante haftalardır birşey oynamıyor. Hücumda sorunlar yaşıyorlar. Geçen sezonki keyif veren futboldan uzaklar. Kenardan gelip maça enerji koyabilecek yaratıcı bir isme de sahip değiller. Bugün Valladolid'in artısı da kenar katkısı olur. Toni Villa, Waldo, genç Jota, Weismann gibi etkili yedeklere sahipler. 

Valladolid'i hücumdaki yaratıcı isimleri ile biraz daha önde görüyorum. Levante'nin puan koparmak adına şanslı olması gerekecek. 6/10 Valladolid kazanır denenebilir. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder