Kasım 07, 2020

Barcelona - Real Betis İddaa Tahmini 07.11.2020

Barcelona'da Coutinho sakat. Betis'te Fekir, Guardado sakat. Sidnei kadro dışında. 

Betis'te Tello iyileşti ve sol açıkta yer alması bekleniyor. Fekir'in yokluğu da bence takımı rahatlatacaktır. Sürekli tansiyonu yükselten ve oynamaktan çok  kafası olumsuzluğa çalışan Fekir olmadan Betis hücumları daha akıcı olacaktır. Canales, forvet arkasında yer alacaktır. 

Barcelona'da Coutinho'nun görevini Pedri üstelenecek. Alaves karşısında 90 dakika hücumda yer almak zorunda kalan, son 45 dakikayı sürekli tempo yükselterek geçiren bir Barcelona vardı. Bu yorgunluk Kiev maçına da yansıdı. 2-0'ı bulduktan sonra puan verebileceklerini birçok pozisyon verdiler rakibe. Bu maçın da büyük ihtimalle ikinci yarısında oyundan düşeceklerdir. Betis'te 2. yarıda Loren Moron ve Lainez oyuna girdiğinde Barça'nın düşüşünden yararlanarak pozisyon üretirler. 

Barcelona'ya gelirsek 4 maçtır kazanamadılar. Sevilla, Getafe, Real ve Alaves sınavları. Bu dört maçta en kötü oynadıkları sınav Sevilla maçıydı. Real Madrid karşısında bile 45-60 arası girdikleri pozisyonlar ve rakip üzerindeki baskıları yeterliydi bana göre. Ter Stegen etkisini bugün göreceğiz. Stegen Kiev maçını kurtardı. Bu kapışmada da kritik kurtarışlar yapar. 

İlk yarıdan pozisyonlu bir maç izleriz. İki tarafın da savunması güven vermiyor. İlk yarı 1.5 üstü seçimini değerli görüyorum. 4-2, 3-2 skorlarına yakınım. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder