Kasım 29, 2020

Barcelona - Osasuna İddaa Tahmini 29.11.2020

Barcelona'da 3 stoper Pique, Araujo ve Umtuti, sağ bek Sergi Roberto ile Ansu Fati sakat. Osasuna'da sakatlığı süren forvetler Calleri, Brandon ve Avila'nın yanına Adrian da eklendi. Orta saha Lucas Torro da sakat. 

Koeman hafta içi Dembele, Messi ve De Jong'u dinlendirdi. Busquets de sakatlığı nedeniyle dinlenen oyunculardandı. Alba ve Griezmann da son 25 dakikada görev yaptılar. Avrupa maçının yorgunluğu olmadan bu kapışmaya çıkacaklarını söyleyebilirim. Kiev karşısında tandemde yer alan genç oyuncu Mingueza yine Lenglet ile birlikte sahada olacak. Kiev'in genç oyuncularına karşı Mingueza hatasız oynadı. Asıl sınavını bugün verecektir. 

Osasuna tarafına bakarsak Adrian ilk 11'de tercih edilmese de teknik direktör Arrasate tarafından 2. yarılarda kullanılan bir hamle oyuncusuydu. Bugün de eksikliği önemli derim. Çünkü kenardan gelip ceza sahasında etkili olabilecek bir tek genç Barja kalıyor. Osasuna hücumu seven bir takım. Bu sezon alt skorlarla biten maçları fazla olsa da forvet sorunlarından dolayı o skorları aldıklarını söyleyebilirim. Barça'nın üzerine giden bir Osasuna göreceğiz. Çok adamla rakip kaleye gidecekleri için Katalanların savunmada boşluk bulması zor olmayacaktır. Barcelona ilk yarıyı önde kapatabilir. Barça ilk yarıyı kazanır bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder