Kasım 20, 2020

Osasuna - Huesca İddaa Tahmini 20.11.2020

Osasuna'da yeni bir eksik yok. Orta saha Brasanac iyileşti, kadroda. Huesca'da önemli bir eksik yok. Okazaki iyileşti, kadroda yer aldı.  

Huesca'nın henüz galibiyet alamaması maçın seyrini değiştirebilir. Normalde deplasmanda beraberliklerle yetinebilen bir Huesca izliyoruz. Ancak ligin çeyreği neredeyse tamamlandı ve bir yerden sonra dış sahada da 3 puanı hedeflemek zorundalar. 

Osasuna ise geçen sezonki istikrarını sakatlıklar nedeniyle yakalayamadı. Önce Calleri ile oynamaya alışırken 1.5 maç sonra sakatlandı ve şimdi Budimir ile yola devam ediyorlar. Budimir'in ilk 11 başladığı 2. maç olacak. Takıma henüz uyumlu değil yine de Sırp forvetin gol noktasındaki becerisi ve A Milli maçımızda da gördüğümüz gibi formda oluşu Osasuna'nın lehine olacaktır. 

İki taraftan da hücuma dönük bir futbol bekliyorum. Özellikle Osasuna iç sahada sezon sonu düşme hattında rakibi olabilecek bir takıma karşı kazanmak isteyecektir. Gol var bahsini 6/10 öne koyarım. İki taraf da bazen 0-0'a kilitlenen oyunlar çıkarabiliyor. Bu yüzden yüksek güvenli bir bahis tercih etmedim. 1-1 skoruna yakınım. 

Düzeltme: Hırvat forvet Budimir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder