Kasım 23, 2020

Athletic Bilbao - Real Betis İddaa Tahmini 23.11.2020

Athletic Bilbao'da önemli bir eksik yok. Betis'te Fekir ve Canales sakat. Stoper Mandi cezalı. 

Bilbao ideal kadrosuyla sahada olacak. Betis ise hem Fekir hem de Canales olmayınca çift forvet Loren ve Sanabria'yı birlikte kullanabilir. Kenarlarda Joaquin ve Tello bekleniyor. Fekir'in performansından çok hoşlanmadığımı söylüyorum. Ancak hem Fekir hem de Canales yokken Betis oyun kurma anlamında zorlanacaktır. Kenarlardan oyun kurmaya çalışacaklar ki Bilbao bek savunmasını iyi yapabilen bir takımdır. Aynı şekilde duran topları kullanan da Canales'ti her zaman. Guardado'ya bu anlamda ihtiyaçları olacak. Meksikalı orta saha oyuncusu uzun bir süredir sakattı. İyileşti kadroda olması bekleniyor. Belki 2. yarıda oyuna dahil olabilir. 

Athletic tarafına bakarsak iç sahadaki Levante ve Sevilla maçlarında özlediğimiz takım sahadaydı. Rakip iyi olunca motivasyonları da kuvvetli oluyor. Özellikle Bilbao üzerine gelen ve ofansif oynayan takımlara karşı daha fazla pozisyona girebiliyor. Bugün Betis savunma göbeğinde Victor Ruiz ve Bartra ile zorlanır. Ev sahibinin kazanmasına yakınım. 2 civarı oranlar 1.85'e kadar geriledi. 7/10 oynanabilir. 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım. 

Alternatif oynamak isteyenler için korner bahislerine göz atılmalı. Betis deplasmanlarda 4-5 korner bulabilen bir takım. 9.5 üstü korner seçimi de iyi oranıyla denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder