Aralık 01, 2020

Atletico Madrid - Bayern Münih İddaa Tahmini 01.12.2020

Atletico Madrid'te Suarez, Diego Costa ve orta saha Lucas yok. Kondogbia da UEFA listesinde yer almıyor. Bayern'de Lewandowski, kaleci Neuer ve Goretzka kadroda yok. Kimmich , Tolisso ve Davies sakat. 

Bayern grubu lider olarak bitirmeyi garantiledi. Orta alanda Javi Martinez ve Musiala, forvette Choupo, Douglas Costa, Sane ve Müller ile oynamaları bekleniyor. Beklerde Sarr ve Lucas yer alabilir. Atletico ise Valencia maçındaki gibi 3-5-2 sistemini tercih edebilir. Carrasco Belçika milli takımında olduğu gibi sol kenarda görev yapacak. Forvette Felix ile Correa bekleniyor. 

Bayern'in en güçlü olduğu alan bana göre orta alanı. Kimmich ve Goretzka'lı orta alan sayesinde durdurulamaz bir takıma dönüştüler. Bugün onların yokluğunda kendi oyunlarını 90 dakika sahaya yansıtmaları zor. Fakat hücumda yine bildiğimiz Bayern oyununu görebiliriz. Alman mantığı hedefe ulaşsa da motivasyonunu ve ciddiyetini kaybetmiyor. Daha önceki sezonlarda da bunu net bir şekilde gördük. Bugün Atletico lehine bir bahis almam. 

İki takımın da net pozisyonlara gireceği tempolu bir maç bekliyorum. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Gol var bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder