Aralık 22, 2020

Huesca - Levante İddaa Tahmini 22.12.2020

Huesca'da sağ bek Maffeo, forvet Sandro sakat. Oyun kurucu Borja'nın durumu net değil. Stoper Pulido cezalı. Levante'de Real Sociedad maçında sakatlanan stoper Postigo yeni eksik. Orta saha Campana, Bardhi sakat. Bek Tono ve stoper Duarte'nin karantinası sürüyor. 

Huesca açısından eksikler önemli. Pulido ve Borja ilk 11'in vazgeçilmez ve temel oyuncuları. Borja yetişemezse takıma fazla alışkın olmayan defansif özellikli Doumbia orta sahada görev yapacaktır. Forvette Okazaki yerine Rafa Mir bekleniyor. 

Levante'de De Frutos sağ açığa dönerken forvette Roger ve Dani Gomez ikilisini izleyeceğiz. Sociedad maçında Postigo'nun yerine ikinci yarıda görev yapan Rober Pier de Vezo'nun stoperdeki partneri olacak. İki taraf da orta alanda defansif özellikli oyuncuları kullanacak. Burada belirleyici olan forvetler ve kenar oyuncuları olur. Son haftalarda Levante hücum oyuncularını daha formda görüyorum. Bu yüzden deplasman ekibinin puan almasına biraz daha yakınım. Çifte şans Levante bahsini 6/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder