Aralık 18, 2020

Athletic Bilbao - Huesca İddaa Tahmini 18.12.2020

Athletic Bilbao'da hücum oyuncusu Raul Garcia ve stoper Yeray cezalı. Huesca'da forvet Sandro dışında önemli eksik yok. 

Huesca, Granada maçında gösterdiği kazanma ışığını Alaves karşısında başarıyla noktaladı. 3 puan streslerini üzerlerinden attıklarını düşünüyorum. İyi bir takımları var ama bazı noktalardaki kalite eksiklikleri maçları koparamamalarına neden oluyor. Bugün de en az Bilbao kadar oyunun içinde yer alarak pozisyona gireceklerdir. Ama kalecileri dahil bazı savunma hataları başlarına pahalıya patlayabilir. 

Bilbao'ya gelirsek forvette Villalibre ve Muniain ikilisi yer alabilir. Stoperde Nunez, İnigo'nun partneri olacak. Salı akşamı Real Madrid karşısında 16 dakikada 10 kişi kalmalarına karşın beraberliği bile yakalayabilecekleri bir oyun ortaya koydular. Bilbao her zaman Real maçlarına ekstra konsantre olabilen bir takımdır. Ancak aynı hırsı bu maçta göremeyebiliriz. Williams'ın da muhtemel kenarda başlayacak olması karşılaşmanın başında Bilbao hücumlarında istenen kalitenin düşük olmasına neden olabilir. 

İki taraf da birbirinin zaaflarını kullanabilir. Bilbao yüksek toplarda etkili olabilir. Taraf bahsinde net bir fikrim yok. Birkaç gol görebiliriz. Günü boş geçmek istemeyenler için TGS 2-3 bahsini 6/10 öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder