Aralık 20, 2020

Celta Vigo - Alaves İddaa Tahmini 20.12.2020

Celta Vigo'da forvet Santa Mina yeni eksik oldu. Alaves'te stoper Lugardia sakat. 

Vigo'nun çıkışı muazzam. Sürekli öne oynayan ve rakibi boğan bir takım oldular. Alaves'in de onlara karşılık verebileceğini düşünmüyorum. 2. bölgede yapılan baskıyı direkt hücuma yönlendirebiliyorlar. Santa'nın bölgesinde Celta Vigo B takımından Uruguaylı forvet Lautaro oynayacak. Celta'nın Güney Amerika scoutları genelde iyi çalışıyor. Bu bölgeden çok sayıda iyi oyuncuyu takıma kazandırmışlardır. Lautaro'yu hafta içi kupa maçında Coudet denedi. Kupada asları ile başlayan ve oyuncularını dönüşümlü kullanan bir Celta vardı. Tüm oyuncular 45-50 dakika forma giydi diyebilirim. Zaten farklı kazanarak turu geçtiler. 

Alaves'e bakarsak kupada Battaglia, Lejuene ve Jota dışında as isimler dinlendi. Real Madrid galibiyetinin ardından son 2 maçta hücumda yeterli bir Alaves göremedim. Sociedad karşısında 10 kişi oynadılar ama Huesca sınavında rakibe boyun eğdiklerini söyleyebilirim. Biraz da maç seçerek ilerliyor gibiler. 

Vigo'nun yine baskın olacağı bir maç göreceğimizi düşünüyorum. En az 2 gol atmalarını bekliyorum. Taraf bahsi de seçilebilir ama oranlar düşük. 1 gol de kalabilecek bir maç olmayacaktır. Alaves de gol bulabilir. Vigo 1.5 üstü gol atar seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder