Aralık 30, 2020

Atletico Madrid - Getafe İddaa Tahmini 30.12.2020

Atletico Madrid'te Tripper bahis cezası aldı, kadroda olmayacak. Diego Costa ayrıldı. Orta saha Herrera sakat. Getafe'de bekler Nyom ve Damian Suarez ve stoper Cabaco ile forvet Cucho cezalı. 

Madrid bölgesinden iki takım karşılaşacak. Atletico Madrid genelde Getafe maçlarına ayrı konsantre olabiliyor. Gol yemeden kazandığı müthiş bir istatistiğe sahipler. Bugün de farklı olacağını düşünmüyorum. Getafe'nin savunma eksikleri çok önemli değil, daha önce de söylediğim gibi bu sezon Getafe takım savunmasında iyi değil, bu yüzden bazı oyuncuların değişmesi ve sol bekte Oliveira, stoperde de Exteita'nın görev yapması fayda bile sağlayabilir. Orta sahada Timor'lu bir üçlü göreceğiz. Cucurella, Mata ve Enes ise forvet hattında görev yapacaklar. Cucurella'nın orta sahayı da tamamlayacağı düşünülürse 4'lü bir orta alanla Atletico'yu karşılayacaklar. 

Atletico'da Trippier'in 3-5-2'deki görevleri daha da artmıştı. Hücuma tam destek veren bir kanat forvet gibi oynuyordu. Yokluğunda sağ kanatta sakatlıktan yeni çıkan ve kupa maçında son 15 dakika görev yapan Vrsaljko bekleniyor. Vrsaljko uzun bir süre sakattı ve maç eksiği var. Kupada dahi ilk 11'de başlamamıştı. Bugün de 90 dakikayı çıkarabileceğini düşünmüyorum. Simeone bir kanat alternatifi yaratmak zorunda. Genç Richard Sanchez olabilir ya da Hermoso'yu joker olarak o bölgeye koyabilir. 

Getafe kapalı savunma yaparak direnmeye çalışacaktır. Atletico skoru ikinci yarıda bulabilir. Mücadelesi fazla bir maç izleyebiliriz. 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini 7/10 öne koydum. 3/10 kırmızı kart seçeneği denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder