Aralık 16, 2020

Barcelona - Real Sociedad İddaa Tahmini 16.12.2020

Barcelona'da Pique, Sergi Roberto, Dembele ve Ansu sakat. Real Sociedad'ta David Silva ve stoper Elustondo sakat. 

Lider Sociedad'ta Oyarzabal iyileşti kadroda yer aldı. Yedekte başlaması bekleniyor. David Silva'nın yokluğunda Napoli maçına çıkan 11 ile sahada olabilirler. Hafta sonu içeride Eibar'ı ağırlarlarken yedek isimlere şans verdiler. Januzaj, Monreal, Willian Jose hiç sahada yer almazken, Portu son 27 dakika görev yaptı. Bugün Januzaj, Willian Jose ve Portu hücumda yer alacaktır. Mikel Merino biraz daha forvet arkası gibi oynayabilir. Zubimendi ve Guevara ile defansif bir orta saha izleyeceğiz. 

Barça'da ise büyük ihtimalle Koeman değişiklik yapacaktır. Braithwaite'lı hücumcu bir 11 yerine, orta sahaya bir oyuncu ekleyebilir. 4-3-3 ile Griezmann, Messi ve Coutinho, orta alanda da Pedri'yi izleyebiliriz. Levante karşısında kendi sahasında iştahlı bir Barça vardı. Biraz da Levante kalecisini aşamadılar. Rakibe de bir iki net pozisyon verdiklerini söyleyebilirim. Bugün yine bitiricilik konusunda zorlanabilir Katalanlar. Sociedad'ın orta alandaki baskısını da kırmak kolay olmaz.

İki tarafın da bölüm bölüm iyi oynayacağı dengeli bir maç görebiliriz. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. 3.5 altı seçimini 6/10 oynayabilirsiniz. 3/10 beraberlik de denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder