Aralık 20, 2020

Eibar - Real Madrid İddaa Tahmini 20.12.2020

Eibar'da stoper Oliveira, sağ bek Correa, forvet Sergi sakat, stoper Burgos cezalı. Real Madrid'te Hazard sakat. Isco ve Vinicius kadroda yok. 

Real Madrid formda ve zirveye doğru ilerliyor. Önümüzdeki 15 günde aynı Pandemi döneminde olduğu gibi Real'in 1-0 kazandığı hatta penaltılarla aldığı maçlara yine şahit olabiliriz. Bu yoğun programda Real kadrosunu ve gücünü efektif kullanmayı seçecektir. 

Eibar'da forvet Sergi ve Oliveira önemli eksikler. Oliveira uzun bir zamandır yok ve Arbilla-Bigas birçok kez birlikte oynadılar. Sıkıntı olmayacaktır. Sergi ise sakatlıktan sonra geçen hafta Bask derbisinde güzel bir oyun çıkardı. Bugün de 2. yarıda ona ihtiyaç olurdu. Sakatlanması şanssızlık. Takımın tüm yükü Bryan Gil üzerinde. Bryan, Mendilibar'ın elinde oyununu büyüten bir futbolcu oldu. Belki de onun sayesinde ligde kalmayı başaracaklar. Erken tahminim Eibar çifte şanstı. Ama Sergi'nin yokluğu Eibar'ın 2 gol bulmasını zorlaştırır benim gözümde. 1-1 ya da 0-1 skorlarını görebiliriz. 2.5 altı seçimini 6/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder