Aralık 19, 2020

Levante - Real Sociedad İddaa Tahmini 19.12.2020

Levante'de Bardhi ve Campana'nın sakatlığı sürüyor. Real Sociedad'ta kadro açıklanmadı. David Silva, Guridi, Elustondo ve Januzaj kesin yok. Oyarzabal'ın durumu net değil, kadroda olabilir ama riske edilmekte istenmiyor anladığım kadarıyla. 

Levante hücumda kıpırdanmaya başladı. Savunma performansı her zaman iyi olan bir Levante vardı. Ama hücumda yetersizdiler. Frutos ve Dani Gomez'in takıma alışması ve as takıma girmesiyle Getafe ve Barcelona maçlarında üreten bir Levante vardı. Barça karşısında bu iki oyuncu net 2-3 pozisyona girdiler. Bugün de Sociedad'tan daha iyi bir Levante izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Sociedad, Avrupa Ligi maçlarıyla birlikte sürekli 3 günde bir maç yapıyor. Imanol tüm oyuncularını hazır tutmaya ve oynatmaya çalışıyor. Bugün de Barranetxea ve Merquelanz gibi iki genç yetenekle sahada olacaklar. David Silva ve Oyarzabal yokken hücumda devamlılık ve üretkenliği yüksek sayıda tutamıyorlar. Ancak deplasman için bu oyuncular yokken de 3-4 pozisyon bulacaklardır. 

Daha çok duran topların öne çıkacağı, forvetlerin boş pozisyonlar bulamayacağı bir maç görebiliriz. 1-1 skoruna yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder