Aralık 12, 2020

Huesca - Alaves İddaa Tahmini 12.12.2020

Huesca'da forvet Sandro'nun durumu net değil, kadroda olmayabilir. Alaves'te stoper Lejeune ve orta saha Battaglia sakat. Uzun süredir sakatlığı süren orta saha Manu Garcia ve Pere Pons yine yok. 

Huesca'ya gelirsek Granada karşısında kazanmak için herşeyi yaptılar. Gerçekten izlemesi keyifli müthiş bir maça imza attılar. Orta sahası ve bekleri ile herkesin hücumu düşündüğünü söyleyebilirim. Son 5 dakikaya 3-1 önde girseler de yine kazanmayı başaramadılar. Bu sefer kalede daha iyi bir isim olsaydı belki oyunu 3-2'de tutabilirlerdi. Son bölümlerde ceza sahasına yapılan yüksek ortalarda zorlandılar. Sezon başındaki kaleci Andres Fernandez, Granada maçında Michel tarafından neşteri yiyince genç bir kaleci Alvaro ile sahadaydılar. Andres de olsa çok birşey değişmezdi. Huesca'nın bence acil bir kaleci transferine ihtiyacı var. Çoğu takım kalecileri ile ayakta kalır ama Huesca bunu başaramıyor. 

Alaves'e gelirsek orta alanda as oyuncu Battaglia'nın yokluğunda diğer uzun süreli orta saha eksikleri nedeniyle ofansif oyuncu Jota o bölgeye kaydırılarak kenarlarda Rioja ve Edgar ile hücuma dönük bir takım görebiliriz. Stoperde ise Ely görev alacak. Alaves büyük maçlara iyi konsantre oldu ama bu tür orta sıra maçlarında kendi sahalarına çekilip topun arkasında kalmayacaklarından açık oynayan Alaves'in de hatalar yaptığını göreceğiz. Formda forvetleri ile skor bulmalarını bekliyorum. 

İlk yarı 0.5 üstü bahsini erken tahmin olarak yazmıştım, oranı biraz düştü. Yine de oynanabilir görüyorum. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım. İlk yarı 0.5 üstü 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder