Aralık 09, 2020

Real Madrid - M'Gladbach İddaa Tahmini 09.12.2020

Real Madrid'te Odegaard, Valvarde, Hazard, Jovic ve Mariano kadroda yok. M'Gladbach'te defanstan Jantschke ve Bensebaini ile sağ açık Hoffmann kadroda yok. 

Real Madrid'te Ramos'un 11 başlaması bekleniyor. Carvajal de iyileşti fakat Nacho'yu sağ bekte görebiliriz. Forvette Benzema, Lucas ve Vinicius'lu bir 3'lü sahada olabilir. Real Madrid kazandığı takdirde diğer maça bakmadan gruptan çıkıyor. Eğer maç berabere tamamlanırsa, İnter de Shakhtar'ı yenerse hem Real hem de Gladbach birlikte gruptan çıkıyorlar. Şu durumda Real'in bir seçeneği daha olduğunu bilmemiz gerek. İnter'in kendi sahasında ilk bölümlerde öne geçebileceği düşünülürse bu iki ekip bir şekilde maçı berabere tamamlayabilirler. 

Real Madrid bu sezon ciddiye aldığı maçları genelde kazandı. İnter maçları, Sevilla ve Barcelona karşısında baskın oyunlar oynadılar ve kazanmayı bildiler. Rakibe de Barcelona maçı hariç fazla şans vermediler. Bu maçı da ciddiye alınan maçlar kategorisine koyabiliriz. Fakat burda hem Gladbach'in hem de Real'in beraberlikle de bir şansı bulunması skorun seyrinin değişmesine neden olacaktır. Biraz da İnter-Shakhtar maçıyla birlikte bu kapışmayı düşünmemiz gerek. Ben İnter'in maçın ilk bölümlerinde öne geçebileceğini ve 2 farkı da yakalayabileceğini düşünüyorum. Bu anlamda Real-Gladbach maçı da sakin geçebilir. 

1-1 skoruna yakınım. Gladbach yenilmez bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder