Aralık 07, 2020

Eibar - Valencia İddaa Tahmini 07.12.2020

Eibar'da orta saha Pape Diop kadroda yok. Valencia'da stoper Guillamon cezalı. Cheryshev, Gaya ve Kang Inn sakat. 

Eibar deplasmanda puan toplarken iç sahada verimsiz kaldı. İçerideki son Getafe maçında sonunda pozisyonlu ve keyif veren bir maçlarını izlemiştik. Skorun 0-0 olduğuna aldanmayın. İki taraf adına da çok net pozisyonlar kaçırıldı. Eibar açısından kritik nokta stoperde Oliveira'nın varlığı. Portekizli stoper çoğu zaman Eibar'ı ipten alan oyuncu oldu bu sezon. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta yoktu. Bu hafta kadroda ama 11 başlamayacak gibi gözüküyor. Diğer yandan Bryan Gil, Pozo, Kike Garcia ve Muto dörtlüsünün artık birbirine alıştığını düşünüyorum. Gil ve Kike'nin ikili oyunları ceza sahasında Valencia'yı zorlayacaktır. 

Valencia'ya gelirsek Guedes, Vallejo, Jason ve Maxi Gomez dörtlüsünü sahada görebiliriz. Valencia'nın deplasmandaki golleri Guedes, Maxi, Vallejo ve Lato dörtlüsünden geldi. Bu dörtlünün bugün ilk 11 başlaması yüksek ihtimal. Valencia her deplasmanında skor buldu. Rakip kaleye hızlı gidebilen ve bitirebilen ayaklara sahipler. 

Eibar'ın iç sahada Osasuna ve Getafe gibi 0-0 biten maçlarını izledik. Bu iki maç da pazar gündüz seansında oynanan maçlardı. Bugün oynanacak kapışmanın haftanın son maçı olması da 0-0'ın üzerine çıkabilecek bir skor olabileceğini gösteriyor bana. Karşılıklı golleri 7/10 öne koyarım. 2-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder