Aralık 01, 2020

Shakhtar Donetsk - Real Madrid İddaa Tahmini 01.12.2020

Real Madrid'te Ramos, Carvajal, Hazard, Odriozola sakat. Shakhtar'da Sergii Kryvtsov, David Khocholava, Viktor Korniienko, Bohdan Viunnyk, uzun süreli sakatlığı bulunan Ismaily, Yevhen Konoplyanka ve Maksym Malyshev dışında eksik görünmüyor. Dentinho'nun durumu belirsiz görünse de kadroda olması bekleniyor. 

Real kendi sahasında oynadığı ilk maçta 45 dakikada 3 gol yemişti. O gün Militao ve Varane tandemi ile sahadaydılar. Beklerde Mendy ve  Marcelo vardı. Bugün de Varane ve Militao tandemi sahada olabilir. Sağ bekte Nacho ile solda Mendy bekleniyor. Tete ve Solomon ikilisi o maçta Real'i çok zorlamıştı. Grup maçlarının başlangıcında genelde bu tür sürprizlere daha fazla şahit oluyoruz. Takımlar oturup, grup şekillendikçe ise sürprizler azalır. Shakhtar'ın bugün Real'den puan koparması zor. Fakat Real Madrid'e İnter maçlarında güvendiğim kadar bu maçta güvenmediğimin altını çizmek isterim. Benzema'nın dönüşüyle ön alanda saldırgan bir takım göreceğiz. Fakat savunmanın ortasında ve Nacho'nun bulunduğu bek kısmında zorlanacaklardır. 

Her iki takımın da hedefi sürüyor. Bu da futbola yansır. İlk devreden 2 gol görebiliriz. İlk yarı 1.5 üstü seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder