Aralık 05, 2020

Sevilla - Real Madrid İddaa Tahmini 05.12.2020

Sevilla'da sol bekler Escudero ve Acuna dışında yeni sakat kaleci Vaclik oldu. Bono iyileşti ve 11'de olması bekleniyor. Real Madrid'te Ramos, Valverde, Carvajal, Hazard ve Mariano sakat. Jovic kadro dışında. 

Lopetegui ve Zidane geçen sezon 2 kez karşı karşıya geldi. Real Madrid içeride 2-1, deplasmanda 0-1 skorları ile galip gelmişti. Lopetegui için Real'i yenebiliyor olmak biraz da gurur meselesi bana göre. Aslında bu noktada da zorlandığını düşünüyorum. Sevilla'yı geçen sezon kendi sahasında Real Madrid ve Villarreal mağlup edebildi, bunu da eklemem gerek. Real'in bugün hangi yüzünü gösterebileceğini tahmin edebilmek kolay değil. İnter maçları ya da Barça maçı gibi bazı büyük maçlarda onlara güvendim ve yanıltmadılar. Ama Shakhtar gibi kolay kazanabilecekleri maçlarda yeterli mücadeleyi ortaya koymuyorlar. 

Sevilla'ya gelirsek hafta içi aslarını dinlendirdiler. Real'e göre avantajları bu olacaktır. Ancak dezavantajları da Lopetegui'nin kafasındaki sınırlar. Sevilla ilk golü bulursa maçı kazanabilir mi, emin değilim. Fakat Real ilk golü bulursa Sevilla geriye dönüşü zor yapacaktır. Erken tahminim ilk yarı beraberlik seçimiydi. Maçı incelerken dikkatimi çeken ise şu oldu; Real bu sezon oynadığı Barça, Betis, Valencia, Villarreal ve İnter gibi 5 önemli deplasmanda ilk golü atmayı başardı. Shakhtar ve Gladbach maçlarında ise ilk golü yemişti. Diğer yandan Sevilla, Krasnodar ve Eibar maçlarında kendi sahasında ilk golü yedi. Geçen sezon ise yenilgi aldığı Villarreal ve Real Madrid maçlarında ilk golü yiyen taraftı. Real Madrid ilk golü atar bahsini biraz daha öne koyduğumu söyleyebilirim.6/10 Taraf bahsi ise pas geçilmeli. KG var ve üst bahislerini de riskli buluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder