Aralık 30, 2020

Granada - Valencia İddaa Tahmini 30.12.2020

Granada'da orta saha Luis Milla, kanat forvet Darwin Machis ve orta saha Montoro sakat. Valencia'da stoper Paulista ve orta saha Racic ve forvet Gamiero en önemli eksikler. 

Valencia dar bir kadroyla mücadele ediyor. Bu dar kadroda bazı önemli noktalar var. Stoper Paulista ve orta saha Racic yokken yerlerine aynı kalitede oyunculara sahip değiller. Paulista yerine Mangala ve Diakhaby her an hata yapmaya müsait bir tandem. Aynı şekilde Soler'in iyileşmesi ile orta sahada Racic ve Soler birbirini iyi tamamlayan oyuncular olmuşlardı. Racic hata yapsa da enerjisiyle hatalarını kapatabilen bir isim oldu hep. Yerine sezon başında da forma giyen ama orta saha için zayıf ve tecrübesiz genç Esquerdo görev yapabilir. Esquerdo'nun asıl mevkisi 10 numara olunca orta sahanın ortasında savunma yapmakta ciddi anlamda zorlanıyor.

Granada'ya bakarsak Milla ve Machis gibi eksikleri olsa da Avrupa Ligi'ni de götürebilen geniş bir rotasyona sahipler. Soldado ve Luis Suarez ikilisi ile Yangel Herrera orta sahada olduğunda her takıma karşı skor bulabilecek kapasiteye sahipler. Valencia'nın orta saha ve tandemde zayıf kalması ile Granada bu bölgelerde üstünlük sağlar ve net pozisyonlara girebilir. İlk yarıdan Granada'nın skor üretmesini bekliyorum. Erken tahminim ilk yarı 0.5 üstü bahsiydi. 7/10  Granada 1.5 üstü gol atar bahsi de 5/10 oynanabilir. 2-1 2-2 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder