Aralık 05, 2020

Cadiz - Barcelona İddaa Tahmini 05.12.2020

Cadiz'de kanat oyuncusu Salvi, orta saha Jose Mari ve stoper Cala sakat. Forvet Lozano kadroya giremedi. Barcelona'da Pique, Sergi Roberto, Umtuti ve Ansu sakat. 

Atletico yenilgisinin ardından Barcelona gol yemeden farklı kazandığı 2 Şampiyonlar Ligi 1 lig maçı oynadı. Braithwaite ve Greizmann gibi gol noktasında takımı rahatlatması gereken oyuncuların sorumluluklarını yerine getirdiğini gördük. Özellikle Braithwaite takım oyununa adapte olan ve servis yapabilen bir oyuncu, Barça için değerli bir yedek olacağını geçen sezondan beri belirtiyorum. Bugün de Barça'nın takılacağını düşünmüyorum. Ancak ilk golü bulmakta biraz zorlanabilirler. Cadiz ilk 11'inden önemli oyuncuları kaybetse de savunma anlamında Real Sociedad karşısında gösterdiği gibi sahayı iyi kapatmayı başarabiliyor. 

Alaves, Celta ve Getafe deplasmanlarının ilk yarılarında minimum 1 gol görülen bir Barça vardı. Cadiz de kendi sahasında oynadığı 5 maçın 5'inin de ilk yarılarını 1.5 altı skorla geçti. İlk yarı 1.5 altı seçimini değerli görüyorum. 7/10 oynanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder