Aralık 22, 2020

Real Sociedad - Atletico Madrid İddaa Tahmini 22.12.2020

Sociedad'ta iyi haber David Silva ve Oyarzabal kadroda yer aldılar. Sağ bek Zaldua ve sağ açık Januzaj sakat. Atletico'da stoper Gimenez ve orta saha Hector Herrera sakat. 

Atletico açısından Felix yedekte başlayabilir. Suarez ve Correa ikilisini sahada görebiliriz. Sociedad'ta ise Oyarzabal ve David Silva'nın aynı anda riske edilmesini beklemiyorum. Büyük ihtimalle Oyarzabal yedek olacaktır. 

Pandemi döneminde hızlandırılmış programda Atletico Madrid başarılı maçlar çıkarmıştır. Simeone kadrosunu en efektif şekilde kullanabilmişti. Bugün de maç içindeki dokunuşları ile kazanmaya yakın olacağını düşünüyorum. Diego Costa ve Felix'in katkısını göreceğimizi söyleyebilirim. Diğer yandan Sociedad hızlandırılmış programda geçen sezon büyük düşüş yaşadı. Bu sezon da Avrupa Ligi ile birlikte ligde savunmaları ile ayakta kalmaya çalıştılar. 2. golü yediklerinde ise cevap veremediklerini izledik son 2 maçta. Bugün Atletico 2. golü bularak maçı kazanabilir. 0-2 skoruna yakınım. Atletico Madrid kazanır bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder