Aralık 11, 2020

Valladolid - Osasuna İddaa Tahmini 11.12.2020

Valladolid'te forvet Guardiola'nın durumu net değil. Kadroda olsa da yedek başlayabilir. Osasuna'da  Jony, Lucas Torro, Adrian ve Avila yok. 

Osasuna'da forvet Calleri iyileşti. Betis maçının son 25 dakikalık bölümünde Budimir ile ilk kez forvette yer aldılar. Calleri genelde çabuk uyum yakalayan bir santrafor, Budimir ile de ilerleyen haftalarda iyi anlaşabilirler. Fakat henüz birbirlerini tamamlamaları için erken olacağını düşünüyorum. 

Valladolid'e bakarsak Atletico Madrid maçında yine iyi oynayarak yenildiler. Sergio bu tür maçlarda genelde farklı kadrolar kullanıyor. Bugün Guardiola'nın sakatlığı nedeniyle tek forvetle sahada olmaları bekleniyor. Orellana, Plano ve Marcos Andre'yi hücumda izleyeceğiz. Orta sahada ise stoper Joaquin'in önünde Roque Mesa ve Alcaraz yer alacak. Orta saha ve hücumda böyle bir takım kurulursa her zamankinden daha defansif bir 11 ile sahaya çıkan bir Valladolid göreceğimizi söyleyebilirim. Çünkü forvetten bir oyuncu alıp stoperde oynayan Joaquin'i orta sahaya kaydırmış oluyorlar. 

Her iki takım da ligin dibinde. İki ekibin de puan ya da puanlara ihtiyacı var. Valladolid son haftalarda gol noktasında becerikli maçlar çıkardı ama bugün her ne kadar skor bulma konusunda başarısız olsa da takım oyununa katkısıyla Guardiola'yı arayacaklardır. Sergio Gonzalez, "önce durdurayım sonra vurayım" mantığıyla bir takım sahaya sürecek gibi. İlk yarı için beraberlik seçimi 5/10 oynanabilir. 0-0, 1-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder