Aralık 03, 2020

Sivasspor - Villarreal İddaa Tahmini 03.12.2020

Sivasspor'da Rıza Hoca yok, Kayode ve Felix yok. Orta saha Hakan Arslan sakat. Villarreal'de Bacca ve Paco, Trigueros, Albiol ve Moi Gomez yok. 

Sivas'ta özellikle Kayode'nin yokluğu önemli. İlk maçta bitiriciliği ile ön plana çıkmıştı. Bugün Yatabare ve Kone gibi yaşı daha yüksek oyuncularla oynayacaklar. Büyük ihtimalle Yasin ve Gradel de kanatlarda yer alacak. Sivas açısından handikap, maçın sonunu getirebilecek yedekten gelen ve oyunu hareketlendirebilecek bir oyuncunun olmaması. 

Villarreal tarafına bakarsak Karabağ ve Macabi deplasmanlarında son bölümlere kadar 0-0 giden oyunlar gördük. Oyunları genelde 2. yarılarda Emery'nin dokunuşları hareketlendirdi. Bugün forvette 4. forvet Fer Nino'yu izleyeceğiz. Nino geçtiğimiz sezonlarda kupa maçlarında süre alan bir oyuncuydu. Fırsatçılığı ve düzgün ayaklı olması hoşuma gitmişti. Kenarlarda Kubo ve Chukwueze ile oynamaya çok alışkın değil. İlk bölümlerde paslar konusunda sorun yaşayabilirler. Fakat Emery yine 2. yarıdaki dokunuşları ile Yeremy Pino, Gerard, Parejo gibi asları sahaya sürüp oyuna ağırlığını koyabilir. 

Sivas'ın iyi başlamasını Villarreal'in ise bitirmesini bekleyebiliriz. İki takım gol atar 6/10 önceliğim. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder